Zo verdien je JINI$

Het aantal kilometers dat je rijdt, de tijden die je op weg bent én jouw rijgedrag bepalen samen hoeveel JINI$ je per week verdient. Hoe minder en veiliger je rijdt, hoe kleiner de kans op een ongeluk; daar mag een mooie beloning tegenover staan. Vermijd je ook nog de spits, dan draag je bij aan een betere doorstroming op onze wegen. Nog een reden voor extra JINI$. Je kunt maximaal 30% van je basispremie van je autoverzekering van Allsecur terugverdienen in JINI$. Je kunt je verdiende JINI$ besteden in onze webshop.

Je rijgedrag aanpassen

Maximaal 15% van je premie kun je terugverdienen door je rijgedrag aan te passen; door minder vaak te remmen en minder hard op te trekken per gereden kilometer. Behoor je tot de best presterende 75% van de myJINI klanten, dan ontvang je JINI$.

Je rijtijden aanpassen

Maximaal 15% van je premie kun je terugverdienen door je rijtijden aan te passen. Probeer om tijdens de spitstijden (7:00 – 9:00 en 16:00 – 18:00 uur) en ’s nachts (0:00 – 4:00) niet te rijden. Een nachtrit telt dubbel zo zwaar als een spitsrit voor het opmaken van de ranking. Behoor je aan het einde van de week tot de 75% van de myJINI klanten die het minst tijdens de spits en nacht hebben gereden, dan ontvang je JINI$.

Aantal kilometers per week is bepalend

Rijd je minder dan 300 kilometer in een week, dan krijg je 100% van het aantal verdiende JINI$ van die week. Tussen de 300 en de 900 kilometer per week neemt het percentage stapsgewijs af. Leg je per week meer dan 900 kilometer af, dan ontvang je 0%. Een keer een week meer kilometers rijden is helemaal niet erg, want elke week start je opnieuw.

Rekenvoorbeeld autoverzekering

 
loader