De myJINI connector

Met de myJINI connector ga je JINI$ verdienen. De connector is een slim apparaat dat éénmalig wordt aangesloten op de OBD-poort van je auto. Daarna is de connector in staat om hard remmen en optrekken, de tijden die je rijdt, het aantal ritten en het aantal kilometers te registreren. Met deze gegevens bepalen we wekelijks je beloning in JINI$. Hoe komt die beloning tot stand? Dat lees je hier. De waarde van de myJINI connector is 95 euro. Als je klant wordt van myJINI dan ontvang je hem in bruikleen.

Connector installatie

Je sluit éénmalig de myJINI connector aan in je auto. De connector past in de OBD-poort. Het aansluiten van de connector is in de meeste gevallen eenvoudig en snel gedaan. De locatie van een OBD-poort verschilt per type auto. De plaatsen 1, 2 en 3 (te zien op de afbeelding onderaan deze pagina) onder het stuur van de auto komen het meest voor. Je kunt ook gebruikmaken van externe databases voor de locatie van de OBD-poort:

Outils OBD Facile database

CarMD database

De locatie van de OBD-poort staat ook vermeld in het instructieboekje van je auto. Je kunt dit vinden onder trefwoord OBD2, On-board Diagnostics, diagnose stekker of service stekker.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk via info@myjini.nl, chat of bel ons op 0900-0369.

myJINI connector locaties
 
loader