08-10-2015 – myJINI lanceert app voor inzicht in rijgedrag en ritadministratie

myJINI lanceert app voor inzicht in rijgedrag en ritadministratie

Breda, 8 oktober 2015 – Mobiliteitsdienst myJINI heeft een app uitgebracht waarmee automobilisten altijd en overal inzicht hebben in hun rijgedrag. Ook krijgen zij mobiele toegang tot hun ritadministratie, waarmee ze eenvoudig kunnen aangeven of gereden ritten zakelijk of privĂ© zijn.

De basis van alle diensten is de speciale plug-in connector voor in de auto. Deze connector registreert per rit allerlei relevante gegevens, zoals de route, afgelegde afstand en gereden tijdstippen. Ook legt de connector het rem- en acceleratiegedrag vast.

Dashboard

Deze gegevens zijn ieder moment zichtbaar, via een persoonlijk dashboard. Hierin zien leden niet alleen informatie over alle ritten, maar ook over hun rijstijl. Zo zien zij per rit precies waar ze hard opgetrokken of geremd hebben. Op die manier verbetert de dienst de bewustwording en stimuleert het slimmer rijden. De rijgegevens zijn strikt persoonlijk en niet zichtbaar voor andere personen.

Spitsmijden voor regio Rotterdam

Deelnemers die wonen en werken in de regio Rotterdam krijgen bovendien een extra beloning van 1 euro voor iedere vermeden ochtend- of avondspits. Ze kunnen zo per maand tot 44 euro in JINI$ verdienen. Dit tegoed kunnen zij besteden in de myJINI-webshop. De app maakt dit gespaarde saldo direct inzichtelijk.

Ritregistratie

De app bevat ook een speciale module voor ritadministratie. Gebruikers kunnen gereden ritten direct classificeren als ‘zakelijk’ of ‘privĂ©’. Dat is handig voor bijvoorbeeld het maken van een kostendeclaratie of het bijwerken van de boekhouding. De myJINI-app is gratis te downloaden vanuit de App Store en werkt met de iPhone, iPad en iPod Touch. iOS 7.1 of nieuwer is vereist. Een versie voor Android is momenteel in ontwikkeling.

 
loader