09-07-2018 – myJINI wordt TURNN Green powered by myJINI

myJINI wordt TURNN Green powered by myJINI

Maak kennis met TURNN Green, het nieuwe beloningsprogramma voor bedrijven die op een speelse wijze willen besparen op brandstof en de CO2-uitstoot. myJINI slaat een nieuwe weg in en maakt vanaf nu deel uit van het platform TURNN. Net als myJINI is dit programma ontwikkeld door BNV Mobility. Het TURNN Green programma is beschikbaar voor zowel privé-, lease- als bedrijfsauto’s. Met de connector, die deelnemers in de auto plaatsen, wordt het rijgedrag gemeten en inzichtelijk gemaakt. Door het opzetten van een teamcompetitie wordt zuinig rijgedrag gestimuleerd en er zijn beloningen te verdienen op individueel- en teamniveau.

TURNN ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van het mobiliteitsbeleid zodat dit toekomstbestendig en duurzaam wordt. Hierbij worden de mogelijkheden binnen de gestelde kaders onderzocht en geadviseerd over een passend beleid met aanvullende diensten, zoals een mobiliteitskaart, fietsstimuleringsprogramma of beloningsprogramma.

Wil je meer weten over TURNN Green, de kosten en de werkwijze? Wij vertellen je graag meer. Neem hiervoor contact met ons op.

 
loader