Persoonlijk dashboard

Op je dashboard zie je je gemaakte ritten. Waar, wanneer en hoe je gereden hebt. Een helder overzicht, ook om op een later tijdstip je ritten terug te kunnen halen. Per rit kun je precies zien waar je te hard geremd of opgetrokken hebt. Iets om een volgende keer rekening mee te houden en te verbeteren. Het grote voordeel is dat je kosten gaat besparen op onderhoud en verbruik. myJINI past perfect in een bewuste en duurzame levensstijl.

Bovendien verdien je bij myJINI ook badges. Je krijgt een badge voor een mijlpaal in gespaarde JINI$, het mijden van de spits, het terugverdienen van verzekeringspremie en nog veel meer. Verzamel ze allemaal en deel ze met je vrienden!

imac

Mijn myJINI

De connector die in jouw auto is aangesloten, staat in verbinding met jouw dashboard. Op je computer of smartphone zie je je rijresultaten en krijg je meer controle op je autokosten. Je ziet hoe je gemiddeld ten opzichte van andere myJINI leden hebt gescoord. Jouw rijgedrag is uiteraard persoonlijk en wordt dan ook niet met derden gedeeld. Lees ons privacy-statement als je hier meer informatie over wilt.

shutterstock_277597430
 
loader