JINI$ verdienen met spitsmijden

Spitsmijden Rotterdam is een programma waarbij je extra JINI$ verdient wanneer je niet rijdt tijdens spitstijden. Je kunt je niet meer aanmelden voor Spitsmijden Rotterdam. Wanneer je meedoet met Spitsmijden Rotterdam, ontvang je iedere week een startsaldo. Dit startsaldo is afhankelijk van het aantal keer dat je normaal gesproken in de Rotterdamse spits rijdt. Rijd je niet in de spits dan blijft dit startsaldo staan. Ontkom je toch niet aan het rijden in de spits, dan gaat er per spits 200 JINI$ van je startsaldo af. Uiteraard kan dit saldo niet onder nul komen. Bij Spitsmijden Rotterdam moet het op het kaartje aangegeven gebied gemeden worden.

Rekenvoorbeeld:

Frank woont in Breda en werkt 4 dagen in Rotterdam. Op maandag, dinsdag en woensdag rijdt hij in de ochtend- en avondspits en op donderdag werkt hij ’s morgens thuis en rijdt hij wel in de avondspits. Frank heeft hiermee een referentieniveau van 7. Zijn wekelijkse startsaldo is 7 x 100 JINI$ = 700 JINI$. Deze week rijdt Frank drie keer in de spits, dit kost hem 3 keer 100 JINI$. Aan het eind van de week ontvangt Frank 700 – 300 = 400 JINI$.

Spitsmijden Rotterdam kaart

Referentieniveau

Bij aanmelding voor Spitsmijden Rotterdam wordt je gevraagd om aan te geven wanneer je normaal gesproken in de spits rijdt (dat is je referentieniveau). Om dat te onderbouwen vragen wij je een bewijs op te sturen van je contracturen, denk hierbij aan een kopie van je arbeidsovereenkomst of loonstrook. Mochten wij deze informatie niet ontvangen, dan gelden de eerste 2 weken van je deelname aan myJINI als meetperiode. In deze periode kun je dan nog geen JINI$ verdienen voor Spitsmijden Rotterdam.

Vakanties

In de zomermaanden (juli en augustus), tijdens de kerstvakantie en op nationale feestdagen kun je geen JINI$ verdienen.

 
loader