Frank – 25 jaar

“Een jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald en ik heb net mijn eerste auto gekocht. Ik schrok van de hoge verzekeringspremie voor mensen van mijn leeftijd. Met myJINI krijg ik al een extra scherpe premie voor mijn Allsecur autoverzekering en reken maar dat ik die 25% van mijn verzekeringspremie in JINI$ ga terugverdienen met veilig rijgedrag!”

 

Joey en Lyla – 30 en 28 jaar

“Autorijden kost veel geld. Aanschaf, brandstof, verzekering, onderhoud, banden; noem maar op. Door de Allsecur autoverzekering via myJINI besparen we direct geld. myJINI geeft ons daarnaast ook nog online inzicht in hoe we ons rijgedrag kunnen verbeteren. Heel verhelderend. En inmiddels vinden we het een sport om steeds beter te scoren en dus meer te verdienen.”

 

Linda – 54 jaar

“Domme pech. Na 20 schadevrije jaren heb ik twee keer in korte tijd schade gereden. Van mijn opgebouwde no-claim verloor ik dus 30%. Dankzij myJINI en de autoverzekering van Allsecur heb ik de eerste 5% meteen cadeau gekregen en kan ik zelf nog extra JINI$ verdienen door veilig en verantwoord te rijden. Geluk bij een ongeluk noem ik dat.”

 
loader