Helemaal klaar met filerijden?
TURNN Around!

Sta je vaak vast op de wegen rondom Rotterdam? Tijdens de spitsuren heb je grote kans om regelmatig in de file te staan. Wij belonen je als je buiten de spits gaat rijden of kiest voor alternatieven. Dit kan je tot wel € 220 opleveren! Werk bijvoorbeeld eens wat vaker een dag thuis of pak het OV. En als je werk dichtbij huis is dan kun je mogelijk ook de fiets of e-bike pakken.

Meedoen is simpel

Na aanmelding ontvang je van ons de myJINI connector, die je in je auto installeert. Hierna begin je met sparen! Je verdient punten als je je reisgedrag aanpast en buiten de spits rijdt, kiest voor een alternatief of thuiswerkt.

Vul hier je postcodes in

  • Postcode woonadres
  • Postcode werkadres

Je kunt meedoen met TURNN Around!

Op de kaart hieronder zie je welke paarse lijnen je gedurende de ochtend- en avondspits moet mijden om je beloning te verdienen.

Klik op de button 'Ga verder' om je aan te melden!

Ik wil ook meedoen met TURNN Around!

Dat kan! De inschrijving is geopend. Doe hierboven de postcodecheck en zie meteen of je in aanmerking komt om deel te nemen. Heb je geen werkpostcode? Vul dan een postcode in van een plek waar je vaak komt (bijvoorbeeld school of kinderopvang). Na aanmelding ontvang je een welkomstpakket van ons. Zien we je snel terug als deelnemer?

Sparen, uitgeven en beleven!

Met de punten die je spaart, kun je mooie cadeaus bestellen in onze webshop. Ga sparen voor bijvoorbeeld een hotelovernachting, bioscoopbon of cadeaubon van Zalando of Coolblue. Je totale beloning kan zelfs oplopen tot een totaalbedrag van € 220!

Samen houden we de regio bereikbaar

Op het kaartje hiernaast zie je de wegen met paarse lijnen die je tijdens de spits moet vermijden om je beloning te verdienen. Minder filestress, meer tijd overhouden voor jezelf en de regio beter bereikbaar maken. Doe je mee?

Vertel vooral ook je buren, collega’s en vrienden over TURNN Around! en bekijk of je af en toe samen kunt reizen.

kaart r'dam routes labels
 
 
loader