Stap uit de auto en start met sparen

Wist je al dat er steeds meer alternatieven zijn voor het reizen met de auto? En dat het vermijden van autorijden in de spits je een beloning op kan leveren? Werk eens een dag(deel) thuis, pak de trein of ga carpoolen. Ontdek wat minder in de auto zitten je op kan leveren en wij belonen je hier ondertussen ook nog voor met ons programma TURNN Around! Klinkt goed toch?

Meedoen is simpel: installeer eenmalig de myJINI connector in je auto en begin met verdienen! Iedere keer dat je jouw reisgedrag aanpast en niet in de ochtend- en/of avondspits rijdt, verdien je JINI$. Onze JINI$ kun je uitgeven in de myJINI webshop. Al meer dan 1500 deelnemers gingen je de afgelopen jaren voor! Deelname aan TURNN Around! is gratis.

Ik wil ook meedoen met TURNN Around!

Tof! Vul hieronder je e-mailadres in om alvast een voorinschrijving te doen. We sturen je een berichtje zodra je je aan kunt melden (begin september). Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Eenvoudig? Jazeker!

Check hiernaast welke wegen je in de spits moet mijden om je beloning te verdienen. Samen houden we de Rotterdamse regio bereikbaar!

Meld je hierboven alvast aan via de voorinschrijving zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht zodra we van start gaan. Vertel vooral ook je buren, collega's en vrienden over TURNN Around! en bekijk alvast of je af en toe samen kunt gaan reizen.

Sparen, uitgeven en beleven!

Via je eigen dashboard kun je altijd zien hoeveel JINI$ je hebt gespaard en ze ook meteen uitgeven in onze webshop. Als je meedoet aan TURNN Around! begin je meteen met sparen voor bijvoorbeeld een hotelovernachting, nieuwe schoenen, een dagje pretpark of een bloemetje. Je totale beloning kan zelfs oplopen tot een totaal te besteden bedrag van 360 euro (bij een jaar deelname)!

vector-home1-e1502112625119
 
loader