Stap uit de auto en start met sparen

Wist je al dat er steeds meer alternatieven zijn voor het reizen met de auto? En dat het vermijden van autorijden in de spits je een beloning op kan leveren? Werk eens een dag(deel) thuis, pak de trein of ga carpoolen. Ontdek wat minder in de auto zitten je op kan leveren en wij belonen je hier ondertussen ook nog voor met ons programma TURNN Around, tot wel 360 euro! Klinkt goed toch?

Meedoen is simpel: installeer eenmalig de myJINI connector in je auto en begin met verdienen! Deelname is helemaal gratis. Iedere keer dat je jouw reisgedrag aanpast en niet in de ochtend- en/of avondspits rijdt, verdien je JINI$. Onze JINI$ kun je uitgeven in de myJINI webshop. Al meer dan 1500 deelnemers gingen je de afgelopen jaren voor!

Vul hier je postcodes in

  • Postcode woonadres
  • Postcode werkadres

Je kunt meedoen met TURNN Around!

Op de kaart hieronder zie je welke paarse lijnen je gedurende de ochtend- en avondspits moet mijden om je beloning te verdienen.

Klik op de button 'Ga verder' om je aan te melden!

Eenvoudig? Jazeker!

Bekijk welke paarse lijnen je moet mijden om je beloning te verdienen. Samen houden we de Rotterdamse regio bereikbaar! Op deze pagina leggen we uit hoe TURNN Around! precies werkt.

Je kunt zelf eenvoudig checken of je in aanmerking komt door hierboven je woon- en werkpostcode in te vullen. Heb je geen werkpostcode? Vul dan een postcode in van een locatie waar je regelmatig komt (bijvoorbeeld school, kinderopvang)

Vertel vooral ook je buren, collega's en vrienden over TURNN Around! en bekijk of je af en toe samen kunt reizen.

Sparen, uitgeven en beleven!

Via je persoonlijke dashboard kun je altijd zien hoeveel JINI$ je hebt gespaard en ze ook meteen uitgeven in onze webshop. Als je meedoet aan TURNN Around! begin je meteen met sparen voor bijvoorbeeld een hotelovernachting, bioscoopbon of cadeaubon van Zalando of Coolbue. Je totale beloning kan zelfs oplopen tot een totaalbedrag van 360 euro (bij één jaar deelname)!

vector-home1-e1502112625119
 
 
loader