myJINI tankpas van Shell

Voordelig tanken

Met de myJINI tankpas tank je voordelig bij Shell.

   

Dashboard

Op je dashboard vind je het overzicht van het aantal JINI$ dat je hebt uitgegeven en hoeveel euro je daarmee hebt bespaard.

   
tankpas-release3

15 cent voordeel

Per liter brandstof kun je 30 JINI$ (t.w.v. 15 Eurocent) gebruiken om te betalen. Dit zie je terug op je dashboard.

   

Shell tankstations

De myJINI tankpas werkt bij alle Shell-tankstations, ook Shell Express.

   

Word snel klant bij myJINI

Word klant van myJINI, dan kun je een myJINI tankpas aanvragen. De myJINI tankpas is gratis, maar alleen beschikbaar in combinatie met de autoverzekering en/of Spitsmijden Rotterdam.

Factuur deels betalen met JINI$

Je kunt met de tankpas een gedeelte van je brandstoffactuur met JINI$ betalen (30 JINI$ per liter, t.w.v. €0,15 per liter). Je ziet de korting niet bij de pomp, maar wel aan het bedrag dat myJINI daadwerkelijk van je rekening afschrijft. Mooi meegenomen! We vragen je een eenmalige machtiging af te geven voor het incasseren van de brandstoffactuur.

tanken-myjini
tanken jini

Gratis, voordelig tanken

Je kunt de tankpas gebruiken bij alle Shell stations in Nederland, inclusief Shell Express. De tankpas is vergelijkbaar met een zakelijke tankpas, via myJINI nu ook beschikbaar voor particulieren. Zo kan iedereen genieten van de voordelen die een tankpas biedt.

 

Download hier de Shell Motorist app voor iOS of Android zodat je eenvoudig alle Shell stations kunt vinden waar je met myJINI extra voordelig kunt tanken.

Ik ontvang graag nieuws over myJINI
 
  • “Ik kan met mijn gespaarde JINI$ goedkoper tanken bij Shell, krijg ik dus mooi 15 cent per liter terug.”

    Joost

    Amsterdam

 
loader