Veilig rijden loont

Bij myJINI wordt veilig rijgedrag beloond. Met de autoverzekering die myJINI samen met Allsecur aanbiedt, kun je elke week 30% van je verzekeringspremie terugverdienen. Deze beloning ontvang je in JINI$ en kun je besteden in de myJINI webshop aan verschillende cadeaubonnen van bijvoorbeeld fonQ, Pluim en Fleurop. Dat is snel verdiend.

Op je online dashboard krijg je inzicht in je rijgedrag en ga je dus veiliger autorijden. Door minder hard op te trekken en te remmen en door op rustige tijden te rijden, loop je minder risico. En dat wordt beloond.

Plug eenmalig, eenvoudig de myJINI connector in je auto en begin met terugverdienen. Lees hier meer over de connector.

Reken hiernaast uit hoeveel je kunt terugverdienen!

Wat kun jij terugverdienen?

  • Kenteken
  • Schadevrije jaren
  • Geboortedatum
  • Kilometers per jaar
  • Postcode woonadres
Je hebt onjuiste gegevens ingevoerd. Kun je dit corrigeren?

Direct voordeel

myJINI beloont veilig rijgedrag. Hoe veiliger hoe meer korting op je premie. Eigenlijk heel logisch. Rijd je sowieso weinig op drukke tijden, omdat het bijvoorbeeld de tweede auto is, dan gaat terugverdienen moeiteloos.

Wil je weten hoe dat terugverdienen precies werkt? Bekijk dan de uitgebreide uitleg met een rekenvoorbeeld hier.

Als je instapt bij myJINI kun je elke week tot 30% van de premie terugverdienen met veilig rijgedrag. En dat wordt automatisch bijgehouden. Word dus snel klant bij myJINI en profiteer van de vele voordelen.

macbook verzekering
allsecur_awards

Allsecur - de beste keuze autoverzekering

myJINI werkt samen met Allsecur voor het aanbieden van de autoverzekering. Allsecur is dé autoverzekeraar van Nederland. Vier jaar op rij is Allsecur uitgeroepen tot ‘Beste keuze autoverzekering’. Ook kreeg Allsecur prijzen voor ‘Beste Klantenservice’, ‘Meest gekozen Autoverzekering’ en ‘Meest heldere Polisvoorwaarden’. Zie ook het rapport van Moneyview, augustus 2016 waarin Allsecur als beste scoort op de voorwaarden van alle verzekeringen.

Ik ontvang graag nieuws over myJINI
 
 
loader