app en dashboard.jpg

Zakelijke ritten? Kies ritregistratie

Met ritregistratie wordt het heel eenvoudig om de ritten administratie bij te houden. Super handig voor zowel werknemer als werkgever.


De voordelen op een rij:


• U kunt de ritten exporteren naar Excel om ze direct te gebruiken in uw administratie

• Bij elke rit kunt u notities maken, een handig geheugensteuntje

• U kunt eventuele omrijkilometers apart aangeven, dit maakt uw kilometeradministratie ook zuiver richting de Belastingdienst

• Door het ingeven van andere vervoersmiddelen (OV, fiets, leenauto) of zelfs te voet is uw administratie volledig sluitend

• Inzicht; niet alleen in waar en wanneer u heeft gereden maar ook hoe uw rijgedrag is geweest (denk aan remmen en optrekken)

mobiliteitsbeleid

Mobiliteitsbudget

myJINI sluit perfect aan op het nieuwe mobiliteitsbeleid bij bedrijven. Kostenreductie, veiligheid en duurzaamheid vormen de basis. Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om medewerkers een mobiliteitsbudget toe te wijzen. Minder kosten voor de organisatie én een betere tegemoetkoming aan de persoonlijke wensen.


Door de vrijheid aan de medewerkers te laten, wordt het mobiliteitsbeleid een stuk eenvoudiger en efficiënter. Een snel groeiende ontwikkeling waar myJINI perfect op aansluit.

myJINI connector

Sluit aan en bespaar!

Het rijgedrag wordt inzichtelijk door het eenvoudig installeren van de connector in de auto. De gegevens worden getoond op een persoonlijk dashboard. Uiteraard is de privacy daarbij gewaarborgd. Hoe slimmer het rijgedrag, hoe hoger de besparingen. Slimmer autorijden betekent minder hard remmen en optrekken, maar ook vaker fietsen, carpoolen of op minder drukke tijden rijden. Een helder inzicht, de administratie op orde en besparen op de autokosten. Klinkt goed nietwaar?

loader